Stressig vecka!!

Sjukt stressig vecka!

Måndag skola och föreställning på kvällen samt jobb!
Tisdag skola rep inför föreställning ons!! Sedan jobbat nu ikväll mellan 20- 23... seeg nu
Onsdag skola jobb sedan rep inför föreställning fredag samt föreställning kvällen
Torsdag skola skola skola tentaplugg tentaplugg tentaplugg Halloweensittning
Fredag skola skola skol tentaplugg tentaplugg tentaplugg Föreställning i Timrå
Lördag jazz skola skola tentaplugg middag föräldramiddag
Söndag PANIK TEnta dagen efter

hua.
Stressad,
Showen var bra igår chill med en kille från Zim som sambon har haft som elev som nu bor i örero jobbar som modern dansare och hade show här igår, världen är liten. Han kom hem till oss plus annat skojjigt folk Bla Albin!!
Blev sent därför sjukt trött idag!
Roligt för sambon att babbla loss på shona.

Idag fick han straffavgift för att han inte deklarerat! HALLÅ?? Han var i Zim utvisad mellan mars och juli hur skall man kunna deklarera då på ett personnummer som han inte ens fick förren i augusti?? knepigt. Jag ringde och kirrade biffen dock vi behövde inte betala! TUr det 3000 spänn! Mkt julklappar kan det bli för de pengarna!

Sängen nu jag har jobbat för länge nu..

Natti

Cykeleländet

Min cykels bakdäck har det varit punka på länge men så lagade pappa den i torsdags. idag när jag kom ut från skolan är hela däcken alldeles PLATT igen!! Jag blir skogstokig på den!!

det är någon som voodooat min cykel.

Drygt att börja gå igen när man vant sig vid cykeln.

Ravioli

Åt vi till middag från Lidl riktigt god utan E tillsatser inte dåligt.

Idag har vi i vår grupp varit duktiga och pluggat på hela dagen på bibblan, det är ett ganska intressant ämne den här kursen. Efter idag känns det som man har lite mera koll iallafall :) Imorgon är det frågestund på detta tema inför tentan den 3 november. Dagen före sambons födelsedag.

När jag kom hem idag stresstädade jag innan afrikanska dansen utan M :( Men det gick bra var JOBBIGT som ett spinningpass fast värre eftersom vi håller på i en och en halv timme. Min gamla naturkunskapslärare såg ut som hon skulle kräkas mitt i där! Haha men hon har varit gravid och mammaledig så konditionen var kanske inte det bästa.
Inte min heller men bättre en hennes kanske!

Ikväll är det championsleague kväll!! TJOHO sambon sitter klistrad själv sitter jag och lyssnar på gammal kent på youtube och mailar lite hit och mailar lite dit!

Den här veckan skall vi få tillbaka en hemtenta!! ii lite nervöst
Imorgon börjar jag 8.00 och skall sluta 12.00
men jobbar hemma med jobb på em.

Blir kanske en lång dag
Adios

Sadza!

Nu håller min superkille på att laga sadza med fisk till mig! Hoppas det blir gott lite mkt chilli kan det bli ibland han har en tendens att gå lite "over the top" med chillin. Igår var en soft kväll tjejerna från klassen och jag myste lite och gick ut och dansade och det var BRA musik! M var trevlig som valig i garderoben och gav mig en FET rabatt på inträde plus lite cola :)

Dock sprack mina svarta jeans sönder när jag dansade till low med Flo rida fick ju såå lov att gå low men mina byxor gillade inte det... Konstigt de sitter som smäck över låren men i midjan är det flera cm över lite weird. Men men när jag kom hem sade sötnosen att han skulle sy ihop dem bra det! Alla mina byxor går sönder på samma ställe precis under rumpan nöts eller bara ger upp en dag som igår...

Dansade imorse det är kul men SVÅRT att snurra hela tiden, tycker verkligen inte att jag gör några framsteg heller det är lite synd tappar lusten lite och vill fuska istället typ snurra på helfot... Nu är jag ioförsig så lång så ingen skulle nog märka om jag inte gick upp på tå utom han som märker allt förstås. Typiskt.

Idag ska vi ha en mys dag inte göra någonting speciellt skönt!

Snart är maten klar mums!

jobb och helg

Var lite mera norrut i storstaden och jobbade hade mest ett långt möte men det gick bra lite omtruktureringar blir det och det känns sjuktbra!!!

Han ta en halvpizza med en av favoritvännerna J och sedan var det dans på kvällen. Det var lite risigt ställe men det var en skön avslappnad kväll ändå jag var helt nöjd.
     När vi och dansade skulle vi gå på toa, precis när vi kommer till toan springer en tjej gråtandes ut. Neeeej tänkte jag nu har hon spytt ner hela toan. Men det hade hon inte. Däremot lämnat mobilen, bankomatkort och Id kort på golvet. Jag tog upp dem och försökte springa ikapp tjejen men jag hann inte. Då ringde telefonen och det var en kompis som undrarde vad jag gjorde med telefonen inte en så smart tjej sedan fick jag prata med en annan vettigare människa och vi möttes nere så fick han tjejens grejer så länge. Jag fick en 50 lapp som tack för hjälpen. Senare såg vi henne med kompisarna så det var ju för vl hon såg inte pigg ut.

Dagen efter tog J och jag en tacobrunch och gick i lite affärer innan jag åkte hem! Det var chill
En lyckad weekend med buisness and pleasure :)

Det ända var att pappa och sambon skulle plocka svamp på sön morgon sambon gick upp kl 8 och väntade. Ringde mig kl 11 då var han inte i skogen ännu. Ringde och kolla med pappsen vad han höll på med då hade han plockat svamp dagen innan då sambon jobbade. De hade bestämt att plockan på söndagen. Jag skämdes och fick dåligt samvete när sambon klivit upp så tidigt och väntat i flera timmar. Sjukt dålig stil inga svampar får vi nu heller eftersom pappa plockat allting själv.

nu skall jag dansa street snart med M och sambon! Ska bli skoj

simmat lite

Idag har jag simmat litegrand med 2 i klassen och det gick bra lite seg kände jag mig allt.

Skall göra lite mysfika med sambon och kolla på Fringe strax :)

skola jobb skola jobb

I fredags lämnade jag in tentan, vet inte alls hur det går jag har ingen direkt bra känsla för det heller....

Hmm Var på ett nytt bar/klubb i helgen dåligt, dålig musik. Tråkigt det gör så mycket. Anledningarna till att jag går ut är för att dansa och är det då dålig musiik blir det inte nå vidare.

Sambon och jag har skruvat ihop dubbelsängen nu. Frågade om han sovit gott nu när vi har en stor/bred säng..
(han har tjatat förut om att vi hade en liten säng 105 cm)

Näee jag har inte vant mig än vid den har sovit dåligt..

Ehh Jaha? Karlar...

Mycket plugg och jobb den här veckan. Till Umeå på lördagen fast först är det Jazzdans!!

RSS 2.0