Helgens observationer

När W inte är med spiller jag mest.

Numera mäts "hur kul man hade igår" i träningsvärk på olika ställen i kroppen

Punchtårta är ALDRIG gott

Kattor hårar mycket

Alla kan bugga tillochmed bittra människor

Alla kan även dansa afrikansk dans

En del kan halvlära sig att snurra fina jazzsnurrar

Det är svårare att styra i salsa klockan 3 morgonen än man kan tro

Diskodans=Inte bra
Diskodans=Inte snyggt heller

Det här med att vara lång...

Det är dyrare att vara lång!!!
Eftersom jag är ganska mycket längre än genomsnittsnänniskan har jag mer yta som behöver tvättas, rakas och smörjas in. Det blir dyrare för mig helt enkelt! Orättvisst.

Gå på bio och vara lång..
Alla har hamnat bakom den långa flaggstången som täcker halva bioduken någon gång det har jag också gjort det är inte kul, MEN det är inte kul att VARA den långa flaggstången heller. Man går på bio med sina vänner eller sin kille och ser framemot lite bra underhållning och lite popcorn man hittar sin plats och sätter sig ner i samma stund hör man världens sämsta dolda suck och hör mummel mummel mummel "giraffhelvete". Finkänslig som jag är sjunker jag ner i sätet så att den stackars människan bakom skall få se något det leder till nackspärr och att jag själv inte ser filmen särskilt bra.

Träffa nya människor och vara lång...
Om man börjar ett nytt jobb eller en utbildning  och träffar massa nya människor kommenterar folk väääldigt ofta hur pass lång man faktiskt är (som om jag inte visste det själv). En del kommer första dagen andra segar på, under ett halvår då och då brukar man få svara på frågan - Hur lång är du EGENTLIGEN? DU är ju VÄLDIGT LÅNG!!!! Följt av jag har en kompis/kusin/moster/mamma som nästan lika lång som dig men inte riktigt!!! Hahah vad intressant du det skall jag lägga på minnet eller hur var det nu....

Modellandet och lång
Många verkar ha den uppfattningen att jag som lång skulle passa bra som modell också och tjatar således även om det. DU ÄR JU JÄTTELÅNG DU BORDE BLI MODELL utbrister de nästan lyckligt av att ha kommit på denna genialiska idéen!! (tycker de själva). Ja du säger jag NEJ jag har ALDRIG funderat på att bli modell. VARFÖR INTE DÅ? frågar personen i fråga och blir alldeles bestört. Herregud det finns hundra anledningar jag är måhända lång kanske även lite föööör lång.Däremot har jag inte den omkrets som krävs för att bli modell och är inte intresserad av att skaffa mig den heller: Jag gillar mat! Är inte helt förtjust i att stå framför en kamera och åma mig heller om det inte är på skoj! Tänk om jag hellre vill bli en cool kort streetdancare eller en helt vanlig beteendevetare??

Köpa kläder och vara lång
Nu i affärerna finns det väldigt mycket fina klänningar och tunikor man vill gärna ha på sig. Till billiga priser dessutom. MEN är man lång kan det hända väääkldigt ofta att klänningarna/tunikorna inte ens går över halva rumpan men på kompisen bredvid räcker det och blir över. Detta tycker jag är fördjävla tråkigt. Istället för att ha ett par fräscha snygga leggings blir jag tvungen att ha ett par heltäckande leggings och dra ner klänningen varannan minut eller ha jeans under och svettasihjäl. Det svåraraste är nog tröjor dock. De passar aldrig och magen sticker ut. Magtröja 2009 liksom. Om tröjan mot all förmodan skulle vara någon typ av extra längd så det passar mig så blir det genast problem med armlängden istället. En tjocktröja på trekvarts hur kul är det? Samma problem finns med kortkorta kjolar snygga partylinnen och vanliga t-shirts.

Lång och basket
Samma som med modellandet. Du som är lång spelar du inte basket?? NEJ jag spelar inte basket! Jag må vara lång men jag är ingen bollmännniska iallafall!

Skor och vara lång
Man har ju inte bara långa ben och lång rygg utan även långa fötter. Dock har min ena tå fått något fnatt och växt på sig  några extra centimeter jag har således två olika stor fötter, tricky. Skor som är högklackade går FET bort jag vill inte vara 2.00 m lång som ryska basketspelar och inte kunna gå igenom dörrar utan att böja huvudet. VAd finns det för alternativ kvar ballerina skor tillexempel som då inte fungerar för mig efterosm jag har två olika storlekar på fötterna så kliver jag ur den ena skon med lillfoten. Kul. Kul det här med skor.

Jobba och vara lång...
Jag har under min yrkeskarriär bla jobbat som vårdbiträde på hemtjänsten då görs rätt mycket lyft och tvättningar av personer som är sängliggande. Kul att jag jobbar med "Berit" 1.40 som vill ha sängen i höjd på 1 meter ungefär så att jag får ryggskott. Samma sak med äldre lägenheter där man har byggt köksbänkarna i helt ofantligt kort höjd begriper absolut inte varför!!! Det är därför min sambo sköter allt diskande.

Vara lång och kommentarer..
Giraffen, Flaggstången, "Blåser det mer däruppe" etc etc Kom med något nytt!!

RSS 2.0